joi, 1 decembrie 2011

De ce iubesc Romania?

romania_flag1920x1080Cam asa suna cea mai noua campanie lansata de Gandul. Romani din afara isi posteaza mesajele lor de la multi ani pentru tara natala si isi prezinta, pe scurt, viata lor de peste hotare.

Multi spun ca motivul pentru care iubesc Romania este ca acolo s-au nascut, acolo au familia si prietenii. Motivele pentru care nu iubesc Romania sunt, probabil le stiti: coruptia, mentalitatea romanului si democratia care nu se poate numi democratie. Cam asta i-a alungat pe ei din Romania, si speranta de a avea un trai mai bun, de a fi respectati si cu drepturi egale.Wallpaper Flag of Romania (6)

Va indemn sa va uitati si voi pe http://www.gandul.info/de-ce-iubesc-romania/ sa cititi si vedeti cateva dintre exemplele unor romani, fara prea mari sperante in Romania, dar cu o viata perfecta in alta tara.

Japonia, America, Franta, Germania, Australia, Cambodgia, Olanda, Anglia, etc., sunt peste tot. Compatriotii nostri care au plecat cu speranta si visul a ceva mai bun. Acum ureaza toti un “La multi ani!” Romaniei si tuturor romanilor.

LA MULTI ANI ROMANIA!

comments